miercuri, 20 aprilie 2011

CODUL LUI DA VINCI. AUTOPSIA UNUI MIT

In raspuns celor care citesc sau au citit aceast thriller comercial, o decorticare a adevarului.
Articolul " Codul lui Da Vinci - Autopsia unui mit " a fost publicat in Jurnal de Chisinau, in iulie 2005.

Pentru o lizibilitate corecta, CLICK pe imagine:



3 comentarii:

  1. Bună tuturor, sunt încântat astăzi. Am văzut comentarii de la oameni care primiseră deja un împrumut de la Della Taylor și apoi au decis să aplice pe baza recomandărilor lor. Acum câteva ore, am confirmat totalul de 10.000 de euro pe care i-am solicitat în contul meu bancar. Aceasta este o veste minunată și oricui are nevoie de un împrumut real, vă recomand să trimiteți o cerere prin e-mail: Dellastaylors@yahoo.com sau WhatsApp către WhatsApp +1 (209) 251-1529.

    RăspundețiȘtergere
  2. Toate mulțumesc domnului Anderson pentru că m-a ajutat cu profiturile mele și pentru că a făcut posibilă a cincea mea retragere. Sunt aici pentru a vă împărtăși o oportunitate uimitoare de schimbare a vieții. se numește opțiuni de tranzacționare Bitcoin / Forex. este o afacere foarte profitabilă, care vă poate câștiga până la 2.570 USD într-o săptămână dintr-o investiție inițială de doar 200 USD. Sunt dovada vie a acestei mari oportunități de afaceri. Dacă cineva este interesat să tranzacționeze cu bitcoin sau orice criptomonedă și dorește o tranzacție de succes fără a pierde, anunță-l pe domnul Anderson acum Whatsapp: (+447883246472)
    E-mail: tdameritrade077@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  3. După căsătorie, viața mea a fost atât de grea, încât soțul meu a început să urmărească alte femei pentru că nu i-am dat un copil după ce am așteptat câțiva ani. Mi-am văzut căsnicia dispărând. Am făcut tot posibilul pentru a schimba situația, dar nimic nu a funcționat până l-am întâlnit pe Dr. DAWN, un vindecător spiritual. Dr DAWN mi-a salvat viața și căsnicia. acum am 3 copii. Sunt recunoscător Dr. DAWN și de aceea îmi las mărturia oricărei persoane care suferă de probleme conjugale și de fertilitate. E-mail de contact: dawnacuna314@gmail.com
    Whatsapp:+2349046229159

    RăspundețiȘtergere